Wat is Het Nest?

Prijzen


Het Nest is een tuinhuis voor twee personen. Het heeft alle voorzieningen (eigen keuken, douche, wastafel en WC) en een privé terras. Via een poort is het tuinhuis voorzien van een eigen opgang. Er is een centrale verwarming, zodat het tuinhuis het gehele jaar door goed bewoonbaar is. In de woonkamer staan twee losse bedden, die tevens te benutten zijn als bank. Er is een zitje met twee comfortabele stoelen. Op het terras staat een set bestaande uit een tafel en zes stoelen. In het tuinhuisje is een gratis Wi-Fi netwerk aanwezig. Ook geschikt voor langer verblijf. 


Omgeving

In de omgeving van Baarn is veel te doen. Paleis Soestdijk met de schitterende tuin en Kasteel Groeneveld met het achtergelegen park en bos zijn op fietsafstand. Ook kunt u prachtig via de bossen wandelen of fietsen naar bijvoorbeeld de Lage Vuursche met zijn landelijke uitstraling en een fraaie midgetgolf-baan. In de bossen ligt camping de Zeven Linden en het bosbad, een heerlijk buitenbad midden in het bos (alleen 's zomers geopend).

Met de trein en per fiets zijn vanuit Baarn onder meer Amersfoort, Hilversum, Bussum, Naarden, Weesp, Amsterdam, Bilthoven en Utrecht direct bereikbaar.

Uiteraard denken wij u graag met u mee met het uitstippelen van uw wandel-, fiets- of autoroute en de invulling van uw programma.

 

Meer tips vind u hier: vorstelijkbaarn.nl

De prijs per overnachting (exclusief ontbijt) is:

- €60 voor één persoon

- €80 voor twee personen

Bij een boeking van één nacht geldt een toeslag van 20.

 

Koffie en thee zijn beschikbaar en er is een koelkast aanwezig. Er is een supermarkt om de hoek. 

 

 

Het is in overleg mogelijk om fietsen te huren.


Locatie

Het Nest staat in onze tuin in een rustige en lommerrijke omgeving, in de buurt van het centrum van Baarn en op loopafstand van het station. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. De botanische tuin van het Cantonspark is in de naaste omgeving en ook de rivier de Eem is nabij gelegen.

 

Het centrum van Baarn bestaat uit een aantal gezellige autovrije winkelstraten met een divers assortiment winkels en gezellige cafés en restaurants. In Baarn vind u het overdekte zwembad De Trits, er is een bibliotheek en theater De Speeldoos.

Bekijk de ligging van Het Nest op de kaart.


En wie zijn wij?

Wij zijn familie Kuijer, een Baarns gezin, en wij wonen in het hoofdgebouw. Ons gezin bestaat uit vijf personen. Marieke, uw gastvrouw, is geboren in het tuinhuisje en de naam Het Nest heeft zo een extra betekenis!